Ποιοί είμαστε;


Η δραστηριότητά μας στο χώρο ξεκινά επίσημα το 2014 ( όντας η 3η γενιά παράδοσης στην εκτροφή, σφαγή και επεξεργασία κρέατος) με το πρώτο κρεοπωλείο μας στο Γαύριο της Άνδρου.
Με γνώμονα το πάθος μας και την υπευθυνότητά απέναντι στον καταναλωτή, το  2019 δημιουργήσαμε το πρώτο αλλαντοποιείο στο νησί. Η μονάδα μας τηρεί όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.
Από την οικογενειακή Φάρμα Τριδήμα προμηθεύονται τα καταστήματά μας εκλεκτά, ποιοτικά και πάνω από όλα ελληνικά κρέατα που φτάνουν στο πιάτο σας πάντα φρέσκα και με όλα τα θρεπτικά συστατικά τους.Φροντίζουμε κάθε στάδιο της παραγωγής, για να γνωρίζετε τι φτάνει στο τραπέζι σας.
Στο κατάστημά μας θα βρείτε πλήθος παρασκευασμάτων τα οποία φτιάχνονται στο σύγχρονο εργαστήριο μας με αγάπη και μεράκι για το καλύτερο αποτέλεσμα και τη νοστιμότερη γεύση. Τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα, παρασκευάζονται με αγνά και φρέσκα υλικά της Ανδριώτικης γής χωρίς τη χρήση συντηρητικών και πρόσθετων.
Τα δημοφιλή καλούδια μας είναι τα Ανδριώτικα παραδοσιακά λουκάνικα- τα οποία παρασκευάζονται βάση οικογενειακής συνταγής από πάππου προς πάππου, η λούζα – γνωστό κυκλαδίτικο delicatessen αλλαντικό, η οποία διατίθεται καπνιστή και αέρος, τα σαλάμια μας πρόβειο και χοιρινό, το προσούτο και τέλος η Ανδριώτικη τζιλαδιά ή αλλιώς πηχτή.
Ο στόχος μας είναι η διατήρηση των παραδοσιακών γεύσεων αλλά και η αναζήτηση νέων ώστε να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα αλλαντοποιίας σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με κριτήριο πάντα την εξασφάλιση της μέγιστης ποιότητας και της μοναδικής γεύσης.

afoi-tridima-profile2
afoi-tridima-profile3
afoi-tridima-profile
  • Ελληνικά
  • English